15 Temmuz 2015 Çarşamba

Clash of Clans - 5.Seviye Köy Binası - Ganimet Koruma Düzeni (TH5 farming base + air sweeper )

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere köy binası 5.seviye olanlar için ganimet koruma düzeni yaptım.Bu düzeni köy binası 5.seviye olanlar kullanabilir.Bu düzen tamamen bana aittir ve müthüş bir dizayn ve düzen ile yapılmıştır.Bu düzendeki herbir ayrıntı tek tek düşünülerek yapılmıştır. Şimdi düzenimizin duvar dizilişine bakalım.


  Evet arkadaşlar,gördüğünüz gibi düzende 1 merkez ve 4 yan oda olmak üzere 5 oda vardır.Bu kadar duvarla yapılabilecek en iyi düzenlerden biridir.İlerde yeni güncellemelerden sonra farklı düzenlerde gelebilir.Şimdide düzenin tamamlanmış haline bakalım.

  Gördüğünüz gibi en önemli binalar merkeze konulmuştur . Hava savunması hava saldırılarına karşı merkeze konulmuştur.Sihirbaz kulesi depoları korumak için ve askerlere uzun süreli fazla hasarlar vermek için ortaya konulmuştur.Klan kalesi askerleri yavaşlatmak için ortaya konulmuştur.Havan , barbar ve okçu saldırılarından bütün köyü koruyacak şekilde ortaya konulmuştur.Depoların herbiri ayrı odalara konulmuştur.Köy binası maksimum ganimet koruması için dışarı konulmuştur.Okçu kuleleri üçgensel şekilde konulmuştur.Toplar da üçgensel şekilde konulmuştur.Tuzaklar depoları koruyacak şekilde ve devleri uçuracak şekilde dizilmiştir.
  Evet arkadaşlar bugünde bir köy düzeni incelememizin sonuna geldik.Görüşmek üzere hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clash of Clans - Şifacı - Healer - Kimdir? Özellikleri Nelerdir?

   Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere clash of clans oyunundan şifacı askerini tanıtacağım.Bu askerin adındanda anlaşılacağı gibi askerleri...