18 Temmuz 2015 Cumartesi

Clash of Clans - Şifacı - Healer - Kimdir? Özellikleri Nelerdir?

   Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere clash of clans oyunundan şifacı askerini tanıtacağım.Bu askerin adındanda anlaşılacağı gibi askerleri iyileştiriyor ve binalara hasar vermiyor. %95 olarak devle birlikte kullanılıyor.Çünkü devler fazla sayıda üretilebildiklerinden ve savunmayı yıktıklarından dolayı devlerle şifacılar kullanılıyor.Ayrıca şifacılar askerleri toplu halde de iyileştirebiliyor.Ve şifacılar güdümlü hava mayınına ve hava bombasına takılmadan ilerleyebilirler.Bu askerler orta seviyeli oyuncular tarafından oldukça fazla kullanılmakta ve devi açıp daha şifacıyı açmayanlar tarafından klan kalesine oldukça fazla istenmektedirler.

1.seviye şifacılar saniye başına 35 can iyileştirirler.Canları da 500dür.Eğitim maliyetleri 5,000 iksirdir. 2.seviye şifacılar saniye başına 42 iyileştirme yaparlar.Canlarıda 600dür. Eğitim maliyetleri ise 6,000 iksirdir. Labaratuarda 750,000 iksire 3 günde gelişirler. 3.seviye şifacılar saniye başına 55 can yenilerler.Kendi canlarıda 840tır. Eğitim maliyetleri 8,000 iksirdir. Labaratuarda 1,500,00 iksire 5 günde gelişirler. 4.seviye şifacılar 71 saniye başına 71 can yenilerler .Kendi canlarıda 1,176dır. Eğitim maliyetleri 10,000 iksirdir. Labaratuarda 3,000,000 iksire 7 günde gelişirler.Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere :)

17 Temmuz 2015 Cuma

Clash of Clans - Sihirbaz - Kimdir? Özellikleri nelerdir ?

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere golem ve devle birlikte çok fazla kullanılan bir askeri tanıtacağım, yani sihirbazları tanıtacağım.Sihirbazlar çok fazla hasar vermeleriyle bilinir.Ve önlerinde savunma olarak golem vb asker varsa bütün köyü yerlebir ederler.Bu özellikleriyle sihirbazlar en çok kullanılan askerlerdendir.Klan savaşlarında oldukça fazla kullanılırlar.Bende size golem ve pekka ile birlikte kullanmanızı öneriyorum :)
Sihirbazlar 1.seviyede saniye başına 50 hasar verirler canlarıda 75tir. Eğitim maliyetleri ise 1,500 iksirdir. 2.seviye sihirbazlar saniye başına 70 hasar verirken canları 90dır. Eğitim maliyetleri 2,000 iksirdir.Labaratuarda 150,000 iksir ile 1 günde gelişirler. 3.seviye sihirbazlar saniye başına 90 hasar verirler.Canlarıda 108dir.Eğitim maliyetleri ise 2,500 iksirdir.Eğitim maliyetleri ise 2,500 iksirdir.Labaratuarda 450,000 iksire 2 günde gelişirler. 4.seviye sihirbazlar saniye başına 125 hasar veririler .Canlarıda 130 dur. Eğitim maliyetleri 3,000 iksirdir.Labaratuarda 1,350,000 iksire 3 günde gelişirler.5.seviye sihirbazlar oldukça güçlüdür.saniye başına 170 hasar verirler.Canları 156dır.Eğitim maliyetleri 3,500 iksirdir.Labaratuarda 2,500,000 iksire 5 günde gelişirler. 6.seviye sihirbazlar 180 hasar verirler.Canları da 164tür.Eğitim maliyetleri ise 4,000 iksirdir. Labaratuarda 7,500,000 iksire 10 günde gelişirler.
  Sihirbazlar her seviyede ,oyuncular tarafından oldukça kullanılan bir askerdir.En çokda 5. seviye olanı kullanılır.Çünkü özellikleri 6.seviyeye oldukça yakındır ve köy binası 9 iken açılır.Köy binası 9 olan kullanıcılar tarafından 5.seviye büyücüler oldukça fazla kullanılmaktadırlar.Kendinize iyi bakın bir sonraki yazımızda görüşmek üzere :)

15 Temmuz 2015 Çarşamba

Clash of Clans - 5.Seviye Köy Binası - Ganimet Koruma Düzeni (TH5 farming base + air sweeper )

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere köy binası 5.seviye olanlar için ganimet koruma düzeni yaptım.Bu düzeni köy binası 5.seviye olanlar kullanabilir.Bu düzen tamamen bana aittir ve müthüş bir dizayn ve düzen ile yapılmıştır.Bu düzendeki herbir ayrıntı tek tek düşünülerek yapılmıştır. Şimdi düzenimizin duvar dizilişine bakalım.


  Evet arkadaşlar,gördüğünüz gibi düzende 1 merkez ve 4 yan oda olmak üzere 5 oda vardır.Bu kadar duvarla yapılabilecek en iyi düzenlerden biridir.İlerde yeni güncellemelerden sonra farklı düzenlerde gelebilir.Şimdide düzenin tamamlanmış haline bakalım.

  Gördüğünüz gibi en önemli binalar merkeze konulmuştur . Hava savunması hava saldırılarına karşı merkeze konulmuştur.Sihirbaz kulesi depoları korumak için ve askerlere uzun süreli fazla hasarlar vermek için ortaya konulmuştur.Klan kalesi askerleri yavaşlatmak için ortaya konulmuştur.Havan , barbar ve okçu saldırılarından bütün köyü koruyacak şekilde ortaya konulmuştur.Depoların herbiri ayrı odalara konulmuştur.Köy binası maksimum ganimet koruması için dışarı konulmuştur.Okçu kuleleri üçgensel şekilde konulmuştur.Toplar da üçgensel şekilde konulmuştur.Tuzaklar depoları koruyacak şekilde ve devleri uçuracak şekilde dizilmiştir.
  Evet arkadaşlar bugünde bir köy düzeni incelememizin sonuna geldik.Görüşmek üzere hoşçakalın.

14 Temmuz 2015 Salı

Clash of Clans - 6.Seviye Köy Binası - Ganimet Koruma Düzeni (TH6 farming base with air sweeper )

Merhaba aradaşlar bugün sizlere köy binası 6.seviye olanlar için ganimet koruma düzeni göstereceğim.Üstelik yeni gelen güncellemeyle gelen hava patlatıcı(air sweeper) bu düzende çok önemli bir rol oynuyor.Köy binası 6 olanların bu düzeni severek kullanacağını düşünüyorum.Bu düzen farming düzeni olduğundan köy binası dışarı konulmuştur.Kupa kaybı farming düzenlerde önemsenmemektedir.Şimdi düzenimizin duvar dizilişine bakalım.

Gördüğünüz gibi değişik ve havalı bir görünümü var ve duvar dizilişi basit kare tasarımlardan değil.Ustalıkla düşünülerek yapılmış bir düzen.Şimdide düzenimizin tamamını inceleyelim
.
Düzendeki bütün depolar sihirbaz kuleleri tarafından korunmuştur.Hava savunması ve hava patlatıcı merkezdedir.Okçu kuleleri maksimum savunma için üçgenseldir.Toplar maksimum savunma için üçgenseldir.Havanlar bütün köyü koruyacak şekilde yerleştirildi.Aynı türden depolar ayrı odalara yerleştirildi.Tuzaklar, en çok saldırı gelebilecek yerlere göre çok iyi bir şekilde yerleştirildi.Köyün tamamı binalarla çevrildi.Klan kalesi , askerleri oyalamak için merkeze konuldu.
  Evet arkadaşlar bugünde bir yazımızın sonuna geldik.Umarım düzenimi beğenmişsinizdir.Görüşmek üzere hoşçakalın bol ganimetler :)

13 Temmuz 2015 Pazartesi

Clash of Clans - 8.Seviye Köy binası - Ganimet Koruma Düzeni ( best TH8 anti-air anti-giant farming base )

  Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere köy binası 8.seviye olanlar için köy düzeni göstereceğim.Bu düzen tamamen bana aittir. Herşeyi maksimum ganimet koruması için özenle dizdim.Bu düzeni kullanırken özelliklede kara iksiri en fazla korudum.Bu düzeni güvenle kullanabilirsiniz :) Şimdide düzenin duvar dizilimini inceleyelim.

  Gördüğünüz gibi muhteşem bir simetrisi var.Bu düzen bana göre 8.seviye köy binasında kullanılabilecek en iyi düzenlerden biri.Düzen bana ait olduğu için,size saldıranlar önce şaşıracaklardır ve saldırırkende zorlanacaklardır.Şimdide düzenin tamına bakalım.
Ortadaki kara iksir deposunu üç adet sihirbaz kulesi üçgensel şekilde koruyorlar. Hava savunmalarıda üçgensel bir şekilde ejderler için maksimum korumada dizildi.Havanlar dörtgensel şekilde dizildi.Klan kalesi için teslalar konuldu , böylece klan kalesini çıkarmak isterlerken teslalar buna engel olacak.Altın depoları üçgen şekide dizildi.İksir depolarıda üçgen şekilde dizildi.Okçu kuleleri beşgensel şekilde dizildi.Toplar da beşgensel şekide dizildi.köyün tamamı binalarla çevrildi.Barbar kral birçok depoyu koruyacak şekilde merkezin yanına konuldu.
  Bugünde bir düzen incelememizin sonuna geldik.Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere bol ganimetler :)

12 Temmuz 2015 Pazar

Clash of Clans - Balon - Balloon - Kimdir ? Özellikleri Nelerdir ?

   Bu yazımızda ilk açılan uçan askerimizi yani balonu tanıtacağız.Balonlar yavaş uçsada çok fazla hasar verirler.Balonlardaki bomba atıcılarımız aslında iskeletlerdir. Balonlar hava savunması kuvvetli olmayan yerlerde çok fazla işe yarayabilirler.İsterseniz bütün löyü balonla temizleyebilir , istersenizde köyü yıkarken diğer uçta kalan savunmaları temizlemek için de kullanılabilir.
   Balonlar 1.seviyedeyken saniye başına 25vuruş başına100 hasar verirler.150de cana sahipler. eğitim maliyetleri 2,000 iksirdir. 2.seviye balon saniye başına32 vuruş başına 128 hasar verir.canları 180dir. Eğitim maliyetleri 2,500 iksirdir. Yükseltme maliyetleri 150,000 iksirdir ve 2günde gelişirler. 3.seviye balon saniye başına 48 ,vuruş başına 192 hasar veriyor.Hasar puanlarıda 216dır. Eğitim maliyetleri 3,000 iksirdir. 450,000 iksire 2 gündelabaratuarda gelişirler. 4.seviye balonlar saniye başına 72 vuruş başına 288 vuruş gücüne sahiptirler.canlarıda280dir.Labaratuarda 1,350,000 iksire 3 günde gelişirler. 5.seviye balonlar saniye başına 108,vuruş başına 432 hasar verirler. canlarıda 390dır. Eğitim maliyetleri 4,000 iksirdir . labaratuarda 2,500,000 iksire 5 günde gelişirler. 6.seviye balonlar olduça güçlüdür ve siyahtır.tepesinde kuru kafa resmi vardır.Saniye başına hasar 162 iken vuruş başına hasar 648dir.Canları ise 545tir. 4,500 iksirle üretilirler. 6,000,000 iksirle 10 güne gelişirler.
   Balonlar inanılmaz askerlerdir.Kullanması en eğlenceli asker tipidir bana göre.Hemde balonlarla saldırı yaparken duvarlara takılmadan ilerlersiniz.Bu da duvarları yüksek fakat savunmaları düşük köylerde çok işinize yarar.

Clash of Clans - Duvar Yıkıcı - Wall Breaker - Kimdir? Özellikleri Nelerdir ?

   Bir asker tanıtımıyla daha karşınızdayız.Bugün sizlere savaşların olmazsa olmazı duvar kırıcıyı tanıtacağım.Bu iskeletler hayatlarını duvarları kırmaya adamışlar.Bir köydeki bütün duvarlar bitene dek duvarları kırarlar.En büyük arzuları duvarları kırarak huzur içinde ölmektir.Klan savaşlarında , kupa kasmak için ve intikamlarda kesinlikle kullanılır.Tabi havadan saldıracaksanız pek kullanılmaz :) havadan saldıracağınız zamanda kahramanlarınızın içeri girmesi için kullanılırlar.Duvarlara 40 kat daha fazla zarar verirler.
  Duvar kırıcı 1.seviyedeyken duvarlara 490 hasar verir.Canı 20dir. 1,000 iksire oluşturulur. 2.seviye duvar yıkıcılar duvarlara 640 hasar verir .hasar puanları ise 24tür. 1,500 iksire oluşturulurlar. 100.000 iksire de 1 günde geliştirilirler. 3.seviye duvar yıkıcılar 24 duvarlara 960 hasar verirken canarıda 29dur. 2,000 iksir eğitim maliyeti vardır.Labaratuarda 250,000iksirle 2 günde gelişirler. 4.seviye duvar kırıcılar duvarlara 1,280 vururlar. 35 canları mevcuttur. Eğitim maliyetleri 2,500dir. Yükseltme maliyetleri 750,000le 3 günde gelişirler. 5.seviye duvar kırıcıalr duvarlara 1,840 hasar verirler.canları 42dir. Elindeki bomba altına dönüşür.Eğitim maliyetleri 3,000dir. Labaratuarda 2,250,000 iksire 5 günde gelişirler. 6.seviye duvar yıkıcılar duvarlara 2,400 vururlar. Canları ise 54tür. Eğitim maliyetleride 3,500 iksirdir.6,750,000 iksirle 10günde gelişirler.
  Duvar yıkıcılar clash of clans hayatınız boyunca kullanacağınız bir askerdir.Bu askeri kullanmadan duvarları kırmak oldukça uzun sürer bu arada da askerleriniz ölür.Bunun için duvar kırıcıalr mutlaka kullanılmalıdırBir sonraki makalede görüşmek üzere .Hoşcakalın :)

Clash of Clans - 4.Seviye Köy Binası Kupa Koruma ve Klan Savaşı Düzeni ( TH4 Trophy and Clan Wars Base )

Bugün sizlere köy binası seviye 4 olanlar için bir düzen paylaşacağım.Bu düzen aslında kupa korumaya yönelik olsada ganimeti de oldukça fazla korumakta.Biz bu tür düzenlere hybrid diyoruz.Yani her iki amaçlada kullanabilirsiniz.Bu tamamen size kalmış.Bu köyde en önemli unsurlardan biride havan.Havan topu o seviyelerde oldukça fazla iş yapmakta.Şimdi de dilerseniz köy düzenimizin duvar düzenine bi göz atalım.
Gördüğünüz gibi geniş bir köy düzeni görüyorsunuz.bunun içerisinde hem savunmalar hemde eşit birşekilde dağıtılmış olacak.Toplam 3 odacıktan oluşuyor.ortadaki kısım tuzak kısmı orada devler yaylı tuzak sayesinde ölüyorlar ve arka taraftan çıkamıyorlar.şimdide köyün tamamlanmış haline bakalım.

 Evet bu düzende gördüğümüz gibi köy binası korunmak için tam ortaya yerleştirilmiş durumda.depoların hepsi içerde ve birbirlerine uzak.toplar ve okçular eşit bir şekide dağıtılmış durumda.havan ise tam ortaya konuldu.klan kalesi içeri konuldu.böylece askerlerin ilerleyişi zorlaştırıldı.madenler köyün etrafına eşit bir şekilde dağıtıldı.aynı zamanda toplayıcılar da eşit bir şekilde dağıtıldı.Kısacası köyün tamamı çevrelendi ve direk olarak içeri giriş engellendi.
Bugünde sizlere bir düzen tanıttık.Umarım hoşunuza gitmiştir.Bir sonraki düzen incelememizde görüşmek üzere Hoşçakalın :)

Clash of Clans - Dev - Kimdir? Özellikleri Nelerdir ?

Hepinize merhabalar arkadaşlar. Bugün sizlere clash of clansta en çok kullanılan bir diğer askeri yani devi tanıtacağım. Bu askerlerin favori hedefleri savunmalar.Buldukları her savunmaya saldırmaktadırlar. Vuruş güçleri orta seviyede .Canları ise olduça yüksek. Köyleri tamamen yıkmak için oldukça fazla kullanılır.Devler, şifacılarla birlikte oldukça fazla kullanılır.Çünkü şifacılar devleri iyileştirerek maksimum devle herhangibir köyü rahat bir şekide üçleyebilirsiniz.Devlerin bu üstün canı , savaşlarda klan kalelerini dışarı çıkarmak içinde kullanılır.

1.seviye devler saniye başına 11 hasar verirler ve canları 300dür.250 iksire eğitilirler. 2.seviye devler 14 hasar verir ve 360 cana sahiptirler. 750 iksir eğitim maliyetleri vardır. 100.000 iksire 1günde gelişirler. 3.seviye devlerin ellerinde muşta vardır ve 19 hasar verirler , canları ise 430a yükselir. Eğitim maliyetide 1.250dir. 250.000 iksir ile 2 günde gelişirler. 4.seviye devler 23 vuruş gücüne ve 520 cana sahiptirler.Eğitim maliyetleri 1,750dir. 750.000 iksire 3 günde gelişirler. 5.eviye devler 31 vuruş gücüne ve 670 cana sahiptirler.Eğitim maliyetleri ise 2.250 iksirdir.Labaratuarda 2.250.000 iksire 5 günde gelişirler. 6.seviye devlerde 43 vuruş gücüne sahitirler ve canlarıda 940tır.artıkÇok güçlü hale gelmişlerdir ve durdurulumazlar. Eğitim maliyetleri 3.000 olmuştur ama buna değer. 6.000.00 iksire 10 günde gelişirler. 7.seviye devler 50 vuruş gücüne sahip 1100de cana sahip. 3.500 eğitim maliyetleri bulunmakta. 7.000.000 iksire 14günde gelişirler.
  Devler oyunda en çok kullanacağınız askerlerden olsada hızlı ganimet kasmak için barbar ve okçu en iyi taktiktir.Devi sadece klan savaşlarında ve intikam alırken kullanmanız size oldukça fayda sağlıyacaktır.Bugünde bir yazımızın sonuna geliyoruz.Hoşçakalın bol ganimetler :)

Clash of Clans - Goblin - Kimdir? Özellikleri nedir ?

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere clash of clans oyunundaki ganimetleri en çok seven askerlerden bahsediceğim yani goblinlerden.Bu küçük hızlı yaratıklar ganimeti oldukça çok seviyor.Favori hedefleride ganimetler.Yani madenlere ,toplayacılara, sondalara, altın deposuna, iksir deposuna, ve kara iksir deposuna iki kat daha fazla hasar veriyor.Ve dediğimiz gibi oldukça hızlılar.Renkleri ise yeşil.sırtlarında koca bir çuval taşıyarak bulduklarını oraya koyuyorlar.Savaş boyunca bütün ganimetler bitene kadar tek bir ganimet kalmayana kadar ganimetlere saldırıyorlar.şimdide resime bakalım.

1.seviye goblinlerin saniye başına 11 hasar gücü bulunmakta.Canı ise 25.maliyeti ise 25 iksir.2.seviye gonlinler 14 hasar verirken canlarıda 30.Eğitim maliyetleri ise 40 iksir.Labaratuarda 50.000 iksirle 12 saate gelişiyorlar. 3.seviye goblinler ise 19 hasar verirken hasar puanları 36ya yükseliyor.Eğitim maiyetide 60 iksir olmakta. labaratuarda ise 250.000 iksire 2 günde gelişiyorlar.4.seviye goblinler 24 hasar verirken 43te hasar puanına sahipler.Eğitim maliyetleri ise 80 iksir. 750.000 iksire 3 günde seviye atlıyorlar. 5.seviye goblinler 32 hasar verebilirken 52de canları bulunmakta.eğitim maliyetleri ise 100 iksir. 2.250.000 iksire 5 günde gelişmekteler. 6. seviye goblinler 42 vurabilirken 68 hasar puanları var. 150 iksire eğitilebiliyorlar. labaratuarda 4.500.000 iksire 10 günde gelişiyorlar

 Goblinler daha çok orduların yanında az miktarda olarak eğitilerek ganimetlerin hızlı bir şekide elde edilmesibde kullanılırlar.Klan savaşalarında ise nerdeyse hiç kullanılmamaktadırlar.Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere hoşçakalın :)

11 Temmuz 2015 Cumartesi

Clash of Clans - Okçu - Kimdir? Özellikleri nelerdir ?

  Tekrardan merhaba arkadaşlar.Bugün kışlayı 2. seviyeye basınca açılan askeri yani okçuyu tanıtacağım.Okçu adından da anlaşılabileceği gibi uzaktan k atarak binaları yıkar.Barbarla birlikte çok iyi ganimet kasılabilir. Hızlı üretilir. İnsanların en çok kullandığı askerlerdendir. Pembe saçlıdır ve doğa ile uyumlu yeşil bir elbise giymektedir.
  Şimdide okçunun seviyelere göre gelişimini inceleyelim .1.seviye okçu 7 vuruş gücüne ve 20 cana sahip.eğitim maliyeti ise 50 iksir. 2.seviye iksir 9 vuruş gücüne sahip ve 23 canı mevcut.eğitim maliyeti ise 80 iksir. 50.000 iksir ve 12 saat süredede labaraturda gelişiyor.3.seviye okçu ise 12 vuruş gücüne ve 28 hasar puanına sahip .120 ıksrde eğitim maliyeti var. labaratuarda 2 günde 250.000 iksire geliştirilebiliyor.ve ayrıca 3.seviye okçunun saçı mor oluyor.4.seviye okçunun saniye başına hasarı 16 canı ise 33.Eğitim maliyeti ise 160 iksir.5.seviye labaratuarda ise 3 günde 750.000 iksire gelisiyor.5.seviye okçu 20 hasar veriyor , hasar puanıda 40. 300 iksir de eğitim maliyeti bulunmakta. Labaratuarda 2,250,000 iksire 5 günde gelişiyor ve yeşil bir şapka takıyor. 6. seviye okçunun vuruş gücü 22 iksir iken canıda 44. 400 de eğitim maliyeti mevcut. 6,000,000 iksire 10 günde gelişmekte. ve bu seviyede okçu altın bir taç takıyor ve saçı dahada morlaşıyor.7.seviye okçu ise 25 vuruş gücüne 48 cana sahip 500 iksire de eğitiliyor. 7,500,000 iksir ile 8.seviye labaratuarda 14 günde gelişiyor.
  okçular bütün clash of clans oynadığınız süre boyunca en fazla işnize yarayacak askerlerden biri.hızlı üretilip hızlı ganimet kasmanın yanı sıra savaşlarda yüzde 50yi bulmak içinde kullanılabilir.
  Bugünde bir yazımızın sonuna geldik. Herkese iyi ganimetler :)
  

Clash of Clans - Asker tanıtımları - Barbar - Korkusuz Savaşçı - kimdir? Özellikleri nelerdir ?

Merhaba arkadaşar bugün süze clash of clansa başladığınız zaman ilk üretmeye başlayabileceğiniz askeri tanitacağım.Bu asker yakın dövüşçü.Ve iksirle yapılabilen en ucuz asker.Yavaş yavaş barbarı tanıtmaya başlayalım.
 Eski çağlarda insanlar birçok kabile kurmuşlardır bu kabilelerden bazıları hayatını diğer kabile ve kasabalardan çalarak geçindirmişlerdir.Buradaki askerimizde yağmalamaya odaklı zaten :) Clash of clans oyunundaki barbarımız sarı saçlı , sarı pala bıyıklı ve mavi gözlü .En ucuz asker olan dikenli bileklikleri ve de pantolanla gezen barbar okçuya göre tabiki daha dayanıklı.
 Şimdide biraz sayısal kısma bakalım.Yani hangi seviyede nasıl değişiyor maliyet ne kadar artıyor vb. 1.seviye barbar saniye başına 8 hasar veriyor ve canıda 45.Eğitim maliyeti ise 25. 2.seviye barbarda görüntü değişmiyor hasarı 11e yükseliyor ve canıda 54 oluyor.Eğitim maliyeti de 40a yükselmekte.Ve 2.seviyeye yükseltmek içinde 1.seviye labaratyarda 50.000 iksirle 6 saat gerekiyor. 3.seviye barbarin verdiği hasar 14 canı ise 65.eğitim maliyeti de 60.3.seviye olmak için gereken iksir 150.000 iken,gereken süre de 1 gün.Tabiki de 3. seviyede barbarımızın görünümü değişiyor kafasına bir bandana takıyor.ve kendisine daha büyük bir kılıç alıyor. 4.seviye barbar ise 18 vuruyor , canı ise78e yükseliyor.eğitim maliyetde 80e yükselmekte.labaratuarda barbarı 4 yapmak için 400.000 iksir ve 3 gün süre gerekiyor.Şimdide barbarın kullanışlı olmaya başladığı seviyelere geliyoruz.5.seviye barbar müthiş bir viking kaskı takıyor ve altın kılıcıyla herşeyi yerlebirediyor.vuruş gücü 23 ,canı 95 eğitim maliyeti 150 olan 5.seviye barbar ; 1.500.000 iksirle 6.seviye labarutuar da 5 günde gelişiyor.6. seviye barbarın vuruş gücü 26 iken canıda 110a yükseliyor ve eğitim maliyetide 200. labatuarda 4.500.000 iksire 10 günde  gelişiyor.ve yakın zamanlarda gelen 7. seviye barbarda 30 vuruş gücüne 125 cana ve 250 eğitim maliyetine sahip. Labaratuarda 6.000.000 iksire 14 günde gelişiyor.
  Evet.Bir yazımızın daha sonuna geldik.Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere.Kendinize iyi bakın  :)


Clash of Clans köy binası 2.seviye olanlar için oyuna yeni başlayanlar için kupa koruma düzeni (th2 trophy base)

Merhaba arkadaşlar bugün milyonlarca kişinin oynadığı clash of clans oyununa yeni başlayanlar için köy düzeni göstereceğim.Oyuna başladığınızda benim bloğumu bulamamış olabilirsiniz ama eğer olur da ikinci kez oyuna başlarsanız bu düzeni uygulamanızı tavsiye ederim.Şimdi köyün duvarlarına bakalım.

Gördüğünüz gibi duvarlarımız az olduğu için sadece köy binasını koruyabliyoruz.Ve üst kısımdan gelecek saldırılar için askerleri yavaşatacak duvarlar yerleştiriyoruz.Şimdide köyün tamamına bakalım.


Gördüğünüz gibi köy binası için maksimum koruma sağlandı.toplar her iki tarafa eşit yerleştiridi.Depolar birbirinden uzak yerlere konuldu.Köy binasının etrafı binalarla çevrildi.Okçu kulesi devlere karşı daha dayanıklı. 
Evet bugün de böyle bir düzen gösterdik.Umarım işinize yarar.Bir başka makalede görüşmek üzere bol ganimetler :)

Clash of Clans - 7.Seviye Köy Binası - Kupa Biriktirme ve Klan Savaşı Düzeni ( Th7 trophy and clan wars base

Merhaba arkadaşlar. Bugün 7. seviye bir düzen tanıtacağım.Bu düzende herşey olabildüğince mükemmel yerleştirilmiştir.Bu düzen sayesinde kupalarınızı koruyabilecek ve klan savaşında kullanabileceksiniz.


Gördüğünüz gibi duvar diziliminden bile düzenin ne kadar kaliteli olduğu anlaşılıyor.Bu düzende 2 kat duvar korumasıda kullanılmıştır.Şimdide Köyün tamamına bakalım


Düzende merkezsel hava savunması sistemi bulunmaktadır.ayrıca pekkalar için büyük risk taşıyan teslalarda merkezde konuşlandırılmıştır.okçu kuleleri dörtgen biçinde yerleştirilmiş,maksimum koruma hedeflenmiştir.Dışarıda kalan binalar savunmalarla korunmuştur.Toplar beşgensel şekide dizilmiştir.Birçok oda yapılmıştır.Ve herbirine eşit savunma konularak güçlü bir köy yapılmıştır.
Görüşmek üzere. Hoşcakalın Bol Ganimetler :)


10 Temmuz 2015 Cuma

Clash of Clans - 5.Seviye Köy Binası için Kupa Koruma ve Klan Savaşı düzeni (Town Hall 5 trophy and clan wars base )

Merhaba arkadaşlar, bugün size köy binası 5.seviye olanlar için bir düzen göstereceğim.Bu düzen tamamen bana aittir.Şimdi köyün duvar dizilişine bakalım.


Gördüğünüz gibi düzenin duvarları simetrik şekilde dizilmiştir.Şimdi de köyün tamamına bakalım.


Düzenin artıları
-simetrik, birbirinden uzak ve hepsi ayrı bölmelerde olan ganimet depoları
-üçgen biçiminde yerleştirilmiş toplar
-üçgen biçiminde yerleştirilmiş okçu kuleleri
-simetrik yaylı tuzaklar
-merkezsel köy binası

Evet arkadaşlar bu videomuzda 5. seviye köy binası için bir düzen inceledik.Görüşmek üzere.

Clash of Clans 6.Seviye Köy Binası Kupa Kasma / Klan Savaşı Düzeni ( TH6 Trophy / clan war base )

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere 6.seviye köy binası olan oyuncular için kupa kasma ve klan savaşı düzeni göstereceğim .Öncelikle duvar dizilimine bakalım.


Resimde gördüğünüz gibi duvarlar tamamen düzgün bir şekilde yapıldı.Ve çok odalı sistemle askerlerin geçişi zorlaştırıldı.Şimdide köyün tamamlanmış haline bakalım.

Düzenin Artıları :
-köy binası maximum koruma için tam ortaya yerleştirilmiştir
- sihirbazlar ve havanlar köy binasını oldukça fazla koruyacak şekilde simetrik yerleştirilmiştir
-klan kalesi içeri alınarak içeri giren askerlerin ilerlemesi zorlaştırılmıştır
-hava savunması ile hava patlatıcı birbirine uyumlu şekilde yerleştirilmiştir
-tuzaklar simetrik şekilde yerleştirilmiştir
-toplar üçgensel şekilde yerleştirilmiştir
-okçu kulesi üçgensel şekilde yerleştirilmiştir

Düzenin Eksileri :
-tuzaklar daha çok odaların dış kısmına yerleştirildiği için domuz biniciler karşısında zayıf

Evet arkadaşlar bir düzen yazımızın daha sonuna geldik.Görüşmek üzere.

Clash of Clans 7.Seviye Köy Binası İçin Ganimet Koruma Düzeni ( Clash of Clans TH7 Farming Base )

Merhaba arkadaşlar , bugün sizlere 7.seviye köy binası olanların kullanabileceği bir düzen göstereceğim.Öncelikle bu düzen tamamen bana aittir.Aşağıda düzenimizin sadece duvarlı halini görmektesiniz.



Gördüğünüz gibi duvarlarda tamamen simetrik olarak düzenlendi.şimdide köyün tamamlanmış haline bakalım.





 Düzenin Artıları:
-simetrik büyücü kuleleri
-simetrik, birbirinden uzak ve hepsi ayrı bölmelerde olan ganimet depoları
-simetrik hava savunmaları
-dışardan çıkarılamaz klan kalesi
-beşgen biçiminde yerleştirilmiş toplar
-kare biçiminde yerleştirilmiş okçu kuleleri
-merkezsel simetrik hava savunması,böylece hava savunmalarına karşı oldukça dayanıklı (anti-air)
-merkezsel simetrik teslalar,böylece pekkalara karşı dayanıklı (anti-pekka)
-barbar kral tarafından korunan depolar
-domuz biniciler için çift dev bomba
-simetrik yaylı tuzaklar

Düzenin Eksileri:
-yok :)

evet arkadaşlar bu yazımızda benim yaptığımçok fazla işinize yarayacak bir düzen inceledik.Görüşmek üzere.

Clash of Clans - Şifacı - Healer - Kimdir? Özellikleri Nelerdir?

   Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere clash of clans oyunundan şifacı askerini tanıtacağım.Bu askerin adındanda anlaşılacağı gibi askerleri...